dinsdag 23 juli 2024

Debby en Hendrik waren hier...

 ... sinds zondagavond. Dat werd weer (nadat Hendrik een paar zaken geregeld had op onze pc's) een paar dagen gezellig samen koken en eten (gazpacho, koeskoes, alu gobi), naar oude familiefilmpjes kijken en herinneringen ophalen, 's avonds tot heel laat filosoferen bij een glas bier of wijn en, maar dit enkel voor hen, wandelen in en rond Borgloon en Kerniel. En uiteraard genieten van het weer dat heel mooi bleef (de beloofde regen hebben we zelfs niet gekregen). Wel vonden we het jammer dat we niet op ons (nog steeds te volle) terras konden zitten 's avonds.

Tijdens een van hun wandelingen, keek ik naar een interview met Karl Zéro (die erin geslaagd is Dutroux te interviewen). Je wordt er boos van (want het is duidelijk dat Dutroux, hoe monsterachtig ook, slechts een "leverancier" was terwijl men de mensen heeft wijsgemaakt dat hij een eenzame pervert is).

Vandaag reden we nog naar de prachtige Voerstreek waar Debby en Hendrik nog even zouden wandelen. Aan ons is dat jammer genoeg niet meer besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten