dinsdag 6 augustus 2024

Een mooie zomerdag

Nog voor onze wekelijkse boodschappen vandaag probeerde Roger een afspraak te bemachtigen met een arts (voor een gewone controle). Ik schrijf nog niet "met onze huisarts", want het gaat over de dokter die onze vroegere huisarts (nu op pensioen) opvolgt en we weten dus nog niet of deze arts onze "huisarts" wordt. Hoe moeilijk was dat wel! Die dokter heeft het blijkbaar ontzettend druk! Uiteindelijk kreeg Roger zijn afspraak voor morgen, ergens snel tussen twee andere afspraken in.

Mijn voorstel om een familiebijeenkomst te organiseren werd met veel enthousiasme onthaald door nicht Chantal, en zus Bie vond het ook een goed idee. Ik heb dus om te beginnen al onze neven en nichten van vaders kant aangeschreven en tot nogtoe al twee enthousiaste antwoorden gekregen. 

En, zoals praktisch elke dag, heb ik deze avond nog een dik uur besteed aan het opzoeken van geboortedata van edellieden(en er weer een tiental gevonden).

Ik ga nu deze mooie zomerdag (28°C) afsluiten met het overtikken van nog een paar bladzijden uit mijn vroegere dagboeken en daarna een virtuele wandeling maken in Matonge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten