woensdag 25 september 2024

Goed gevulde dag

Deze middag hadden we met Liliane en Paul afgesproken in Den Teluur. Deze keer bestelde ik een steak. Die was heel groot en ik kreeg er nog rauwkost, frieten (die ik niet opat) en heel veel champignonsaus bij: morgen zal ik daar nog van kunnen eten (we hebben de rest mee naar huis gekregen)! Liliane trakteerde nog op een dessertje en koffie of thee, en we praatten eindeljk nog eens bij. Binnenkort ontmoet ik haar kleinzoon

Daarna deden we onze wekelijkse boodschappen. Onderweg kreeg ik een telefoontje van buurjongen L. Of hij mag afkomen met een schoolopdracht. Tegen 16 uur waren we terug thuis, en om 16:30 uur belde L. aan, met verse eieren van zijn grootouders. 

Het ging om een moeilijke opdracht over staatsvormen voor het vak "Maatschappij", dus vroegen we hulp aan Roger omdat hij meer weet over dat onderwerp. 

Tegen 17:30 uur waren we klaar (L. leek tevreden maar ook doodmoe, hij had immers al enkele uren besteed aan dat werk voor hij mij opbelde), belde ik even naar V.  om haar te bedanken voor de eieren, en begon ik aan de bereiding van ons avondmaal (broccoliroomsoep klaargemaakt met een restje van eergisteren). 

En nu ga ik eindelijk verder lezen in "La force de l'âge"! 😀

Geen opmerkingen:

Een reactie posten