dinsdag 2 juli 2024

Frisse en regenachtige dag

Het was vandaag koud en het regende. Voor de middag bleven we dus thuis, waar we speelden, lazen, praatten, breiden (Eva wilde leren breien), fruit aten en tekenden. Tegen de middag vertrokken we naar Den Teluur in Sint-Truiden. Daar aten de kindjes en Roger een steak-frieten (met wat rauwkost) en ik een koude schotel. Omdat de kindjes een tweepersoonsbed voor drie wat krap beginnen te vinden, stelden we nog eens voor dat een van hen naar de kamer van Zeger zou verhuizen. Deze keer hapte Matthias toe.

Na nog een Brusselse wafel voor de kinderen en een korte wandeling in het kasteelpark van Heers terwijl het even niet regende, reden we terug naar huis. Waar Roger de kamer van Zeger ging stofzuigen en zijn bed opmaken. Wij (de kinderen en ik) speelden verder, bekeken oude foto's en filmpjes, praatten over vroeger en nu en maakten veel grappen.

Na ons avondmaal (broodjes met versgemaakte soep, kaas en/of choco), de afwas en nog een spelletje, eindigde de dag met een uurtje lectuur voor het slapengaan (toch iets vroeger dan gisteren). Ik hoop dat Matthias goed zal slapen in zijn "nieuwe" kamer! 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten