woensdag 3 juli 2024

Ik ben plotseling heel moe!

De kindjes sliepen opvallend beter vorige nacht en Matthias was echt in zijn nopjes met de kamer van Zeger. Hij had er immers ook nog interessante lectuur gevonden!

Na nog een dagje spelen, praten, lachen, smullen van pannenkoeken, breien en lezen brachten we de kindjes terug naar dochterlief en schoonzoon, waar Zeger al op ons wachtte. Hoewel het even koel was als gisteren wilden de kinderen en de kindjes eerst op het terras zitten, wat we na het aperitief opgaven wegens veel te fris. Toch speelden Zeger en de kindjes nog een poosje in de tuin terwijl er voor het avondeten werd gezorgd.

Na een eenvoudig maar lekker en heel gezellig avondmaal reden Roger en ik terug naar Haspengouw... en voelde ik me plotseling heel moe! De voorbije dagen waren immers heerlijk maar ook heel druk voor mij! 😀 En... nu ben ik er zeker van, mijn gewrichten voelen ook dat ik niet heel gezond at de laatste weken: frieten, (witte) broodjes, pasta, croissants, koekjes, ijsjes, pannekoeken, en wie weet in welke (maar ik vermoed zonnebloem-) olie gebakken vlees op restaurant!  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten