maandag 1 juli 2024

Vergeten details

Ik vergat te vertellen over de prachtige jurk die Eva droeg deze dag: Eva had de stof ervan zelf ontworpen en haar mama (onze dochter dus) heeft de tekening op textiel laten printen en er een jurk van genaaid. Ook buurjongen L. was bekoord door die heel mooie jurk!

De laatste tijd vraagt men mij vaak hoe het gaat met mijn heup (ook Eva vraagt het in de brief die ze me vandaag overhandigde omdat ze hem nog niet op de post had kunnen doen voor onze ontmoeting). Met mijn heup gaat het eigenlijk heel goed maar, ik zei het al, ik voel al een tijdje weer dat ik andere pijntjesproblemen had en heb. 

En dat soort pijn gaat zeker niet verdwijnen! Ik las vandaag bijvoorbeeld over een vrouw die al op haar 18 jaar te maken kreeg met reumatoïde polyartritis en die op haar 30 jaar in een rolstoel zat. Ik vind dus dat ik niet te klagen heb dat ik pas zo laat geconfronteerd werd met die ziekte... en ik ben blij dat ik nog "enkel" een rollator gebruik (en dat ik die gebruik is dan weer te danken aan mijn heupfractuur 😏). 

Deze avond had ik wel heel fel pijn in één kniegewricht (vandaar deze late post).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten