vrijdag 5 juli 2024

Wasmachines

We vergeleken vandaag prijzen van wasmachines. Ik begon me echter ook af te vragen of een wasserette eigenlijk niet goedkoper is. Je verliest natuurlijk tijd maar misschien konden we dat halfuur toch opvullen met iets nuttigs (wellicht combineren met onze boodschappen? Nee, daarvoor is de wastijd wat te krap). Ik mailde ook even over en weer met Zeger, die zo vriendelijk was in mijn plaats het prijsverschil tussen een wasbeurt thuis en een wasbeurt in een wasserette uit te rekenen:  op termijn blijkt een wasmachine kopen toch veel interessanter!

Mijn beslissing is nu dus genomen, nu nog wachten wat Roger ervan vindt (en of hij misschien toch zelf onze machine kan herstellen, wat niet onmogelijk is). 

Maar... toen ik daarna even wilde ontspannen op YouTube, werd mij wel een heel bijzonder (en mooi) filmpje voorgesteld (en dat kan echt geen toeval zijn!): "Strip Tease: la grande lessive d'un salon-lavoir". Over het menselijk aspect - sociaal contact dus (inclusief geroddel natuurlijk) - van een wasserette. Zo had ik het nog niet bekeken! 😀

Geen opmerkingen:

Een reactie posten