donderdag 6 september 2012

Guy Missotten

Ik krijg een berichtje van Françoise: ze heeft een interessante blog gevonden, van een gemeenschappelijke kennis – van wie ik zelfs niet wist dat Françoise hem kende! Het zijn de namen die voorkomen op zijn blog die Françoise (ik bedoel dus mijn tante Françoise hé) deed denken dat ik Guy Missotten ook wel moest kennen!

Ik heb Guy inderdaad in Leuven leren kennen, ook in het zog van Dirk Lambrechts! Maar Guy is ook de zoon van de beste kameraad van Roger zijn vader zaliger! De vader van Guy was immers ook een “Gutschovenaar”!

Heel raar: hoewel ze van hetzelfde dorp afkomstig waren, heb ik Guy veel beter gekend dan Roger hem heeft gekend! En, hoewel Guy nooit echt een vriend was (daarvoor kende ik hem toch niet goed genoeg) had ik echt te doen met de tragiek in zijn leven: twee kinderen hebben en die moeten verliezen! Ik weet niet hoe ik dat zou overleven!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb inderdaad Guy ook, zeer goed gekend, alsook Irène.Ook hij zal me goed herinneren: hij was werkzaam bij restaurant Old Dutch en daarna zijn café in de Muntstraat en op de Grote markt...Contact verwaterde sinds de verhuis naar Hoeilaart. De "wereld "is inderdaad klein..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zouden bijna tweelingzusters kunnen zijn hè...zoveel gemeenschappelijke vrienden . Vind dit wel tof...

  Denk dat we eens terug naar Limburg zullen moeten komen om daar eens over te babbelen hè .
  Kusjes,
  Francoise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk is dat niet zo verwonderlijk: we hebben bijna dezelfde leeftijd, en het gaat telkens om vrienden uit Leuven! :-)

  BeantwoordenVerwijderen