dinsdag 26 oktober 2010

Europa moeit zich weer

Roger vertelde me vandaag dat Europa kruidengeneeskunde wil ‘verhinderen’. Ik ging deze avond even zoeken op Google en inderdaad! Lees het (onder andere) hier: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M62&ss=P1053&l=NL

Normalerwijze gebruik ik homeopathie (de klassieke) en dat betekent dat ik heel zelden (en dan nog heel weinig) moet slikken. Maar af en toe, als ik echt heel snel een ongemakje moet overwinnen, zijn het kruiden die ik gebruik. En uiteraard kan ik die niet zelf prepareren: daar heb ik noch de planten, noch de installaties, noch de tijd voor.

Zal ik vanaf volgend jaar dus alleen mijn toevlucht kunnen nemen tot apothekers? En hebben die de tijd/de ‘goesting’ om zulke middeltjes te prepareren? (Misschien moet ik dat eens vragen aan mijn broer die immers apotheker is). En hoeveel duurder zal dat weer worden?

Als ‘Europa’ alleen goed is voor zulke ‘richtlijnen’ (en ik heb, dankzij mijn vertalingen, al gemerkt dat die maken dat veel ondernemingen  veel meer geld moeten uitgeven), dan is Europa volgens mij volkomen overbodig!

2 opmerkingen:

  1. Je hebt een complotsite gelezen.
    Die verspreiden allerlei onzin-informatie.
    Zie:
    http://www.deresearcher.nl/achtergronden/complotblog-argusoog-wij-vechten-tegen-de-illuminaten

    BeantwoordenVerwijderen