zondag 11 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie

Vorig jaar gingen we niet naar de receptie aangeboden door de gemeente. Ik weet niet meer waarom: te koud? Niet vrij? Bang dat het te druk zou zijn?

Dit jaar waagden we het erop. Tegen een ijzige wind in liepen we om 10 uur naar het plein waar het openluchtevenement plaatsvond. Er was veel volk, maar het bleef overzichtelijk. De Cava en het bier vloeiden rijkelijk, er waren frietjes en oliebollen en  we ontmoetten er tal van kennissen (onder andere Liliane en Paul, Maj en Charlie, en Boudewijn en Ilonka). Ondanks de relatieve kou werd het heel gezellig!Glimlach

We vernamen er wel dat in het gemeentehuis het schrijfmachinemuseum (met tientallen schrijfmachines van Boudewijn Knevels) werd leeggemaakt; alle schrijfmachines zijn naar de kelder verbannen.  Boudewijn werd daar niet op voorhand van op de hoogte gebracht en was er duidelijk niet goed van! Bedroefde emoticon Hij hoopt ze echter binnenkort in de kerk van Mettekoven (die dan niet meer als kerk zal gebruikt worden) te kunnen onderbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten