zondag 12 februari 2017

Weekend met Hendrik

Hij kwam vrijdagavond nogal laat aan in Sint-Truiden waar we hem afhaalden. Pas rond 21:30 uur zaten we aan tafel nadat een eerste wasmachine was in gang gezet. Twee wasmachinebeurten later, nadat Hendrik en ik samen de was te drogen hadden gehangen en terwijl Roger de vaatwasser aan het werk zette, stelden we vast dat het veel te laat was geworden om te kijken naar de film die eerst op ons avondprogramma stond. Toch bleven we nog enkele uren praten bij enkele glazen Westmalle of wijn.

Zaterdag, na de brunch, reden we naar Sint-Truiden waar Roger zijn "verplichte" dagelijkse beweging kreeg (van de parking aan de rand van de stad naar de Grote Markt en terug - ik schrijf "verplichte" beweging omdat we ooit aan dokters hebben beloofd dat Roger elke dag voldoende zou bewegen voor zijn hart. Alleen is het soms moeilijk dat uurtje wandelen in te plannen als de dagen te druk zijn of als het te koud is). Hendrik en ik kochten er enkele e-liquids.
Daarna reden we naar de Action (ik wilde er shampoo kopen) alvorens thuis aan het avondeten te beginnen werken.

Om 20 uur zaten we in een Natuurpuntlokaal in Gelinden te luisteren naar een boeiende (maar wel veel te lange) uitleg over onder andere de "mergelgrotten van Vechmaal" gegeven door Michiel Dusar.
We waren pas terug thuis rond 23:30 uur!
En toch wilden we deze keer nog kijken naar... "Het Jungle boek" waarin, zoals Hendrik ons uitlegde, zowat alles, behalve Mowgli, gerenderd is.  Gewoon prachtig! Zeger, kijk zelf eens, jij die ook met renderen bezig bent!
Uiteraard moesten we daarna nog wat napraten... en dus werd het weer te laat.

Vandaag werd er lang geslapen, kreeg ik na de brunch een telefoontje van Nany die zelf weer van alles heeft meegemaakt (ook niet zo positieve dingen) en die me vertelde dat een van onze Matadi-vrienden (92 jaar) een heupbreuk heeft opgelopen door een val, heb ik tussendoor wat opgeruimd en reden we even naar dat sportcafeetje in Sint-Truiden waar we een biertje dronken.
Terwijl ik deze avond kookte, plooide Hendrik zijn was op.
En rond 21:45 uur nam Hendrik de trein terug naar het Antwerpse.

Daarna heb ik tot nu een van de drie nieuwe teksten, door Elie Missotten aan Google drive toegevoegd voor het boek van de werkgroep WOI, nagelezen. De twee andere teksten bewaar ik voor morgen of zo: ik ben veel te moe!

1 opmerking:

  1. Whether your prime concern is taste or variety, Vaporfi is will fulfill your vaping needs.

    With vape juices that come from food-grade ingredients, their vaping flavors are deliciously smooth and consistent.

    BeantwoordenVerwijderen