vrijdag 10 maart 2017

Pril lentegevoel

Ik stond deze ochtend op met het idee dat ik eens contact moest opnemen met auteur Martin Wings. Ik had immers al zo lang niets meer gehoord van hem dat ik me zorgen begon te maken.
Na onze brunch ging ik even online, en naar Facebook: het eerste wat ik zag, was een bericht van Martin Wings, met een (niet zo leuke) uitleg voor zijn lange "afwezigheid". Toeval weer?

Toen we onlangs naar Rogers nicht Jeannine reden, hadden we een wegje opgemerkt dat we niet kenden. We besloten dat vandaag te verkennen en verwachtten ons aan een aangename wandeling: de zon scheen immers krachtig en dat gaf een lentegevoel.
We kwamen uit op een visvijver.

Foto Roger
Waar je, volgens het reglement, jammer genoeg de gevangen vis terug in het water moet gooien.

Foto Roger
We wandelden verder de beemd in maar vonden het er uiteindelijk te drassig (tja, al die recente regens hé). Dus besloten we naar de kapel van Helshoven te rijden en daar te wandelen in de richting van de Tjenneboom. We maakten een lus door fruitplantages en merkten op dat perelaars en appelbomen beginnen te botten: de lente is echt op komst!


Foto's Roger
Daarna was het tijd om thuis nog enkele teksten na te lezen en te koken.

Ik ontving ook een mail van KVLS-lid en schrijver Luis Ruiz, gestuurd naar alle redactieleden van Oostland. Er blijken enkele problemen te zijn met het voorwoord van het jongste nummer, dat Luis vandaag had aangekregen (hier is het nog niet aangekomen). Dat voorwoord heb ik nooit ter nalezing gekregen (ik weet niet of dat ook het geval is voor de andere redactieleden) en ik had al het vermoeden dat dit zou zorgen voor problemen! 😒
Eigenlijk vind ik dat heel erg, want onder dat voorwoord staat alleen "de redactie" en niet de naam van wie het heeft geschreven. Dus wordt de redactieraad verantwoordelijk geacht voor alles wat misloopt met dat tekstje.

1 opmerking:

  1. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

    BeantwoordenVerwijderen