vrijdag 14 februari 2020

Luie dag

Hoewel dat niet echt de bedoeling was!

Nadat ik eindelijk nog eens had gestreken, wilden we iemand bezoeken.

Paul B. kwam vroeger heel vaak onaangekondigd langs, we gingen dan samen het een of ander bezoeken, dronken een biertje en hielden interessante conversaties. Ook wij gingen soms naar hem, streelden zijn lieve ezels en bewonderden zijn enorme collectie boeken.
En dan hoorden we ineens niets meer van hem... en wij waren niet de enigen in dat geval, vernamen we van kennissen.

Na een poosje verscheen hij weer ten tonele. En nog iets later vernamen we dat hij in een rusthuis zit (ik weet het, zusje, nu noemen ze dat anders, een RVT?). We probeerden een afspraak met hem te maken... maar hij had geen tijd. En ik weet, via Facebook, dat hij nog steeds heel druk bezig is.

Roger en ik waren dus van plan hem vandaag een bezoekje te brengen. Nany (met wie ik een half uurtje belde vandaag) vertelt me immers hoe blij ze is met elk bezoek.
Ja maar... Paul B., zou die ook blij zijn met onverwachts bezoek, vroegen we ons ineens af!
Dus stuurde ik hem een berichtje. Nog steeds geen antwoord gekregen, dus vraag ik me af of hij gediend is van een bezoek.

Door al dat twijfelen was het 15 uur geworden. Roger sprak nog steeds niet over een wandeling... en ik dacht bij mezelf dat het waarschijnlijk te laat was geworden: om 17 uur werd hij immers verwacht bij de dokter (een routinebezoek).

We lazen wat, ik beantwoordde een paar mails,  las nog een tekst na voor de werkgroep WO I-II en om 16:30 uur vraag ik me af of Roger zijn afspraak niet is vergeten.
Ik spreek hem er over aan... en blijkt dat ik me vergis!!! Hij moet pas maandag naar de dokter! Oei... want het is niet de eerste keer dat ik iets vergeet of me vergis de laatste tijd!

Terwijl ik dit schrijf, krijg ik (toevallig) een antwoord van Paul B.: we hebben voor heel binnenkort afgesproken!

Deze avond ook een uitnodiging gekregen van Zeger voor een nieuw optreden van de "Reizende Reiger" binnenkort. Helaas (en Zeger wist het eigenlijk al), we zijn die dag weer niet vrij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten