donderdag 30 maart 2023

Afscheid nemen

Deze avond organiseerde het rusthuis waar Nany verbleef een herinneringsavond voor de overleden bewoners van de laatste maanden. We zijn er niet naartoe gegaan. Ik wilde Roger niet  verplichten op een weekdag langs de "313" naar het Antwerpse te rijden en ik vond dat hij zich niet moest verontschuldigen voor de bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers deze avond.

Ik bracht dus een groot deel van de avond in mijn eentje door. Na een telefoontje met straatgenote V. sprak ik lang aan telefoon met Jan Gerits die gisteren zijn broer heeft begraven en nog steeds heel droevig is. De vele aanwezigen op de uitvaart waren wel een troost, hoorde ik. Hij vertelde uitgebreid over zijn broer die ik helemaal niet kende maar die blijkbaar ook enkele publicaties op zijn naam heeft staan. 

Nadat ik daarna enkele mails had beantwoord en nog enkele bladzijden uit mijn vroegere dagboeken had overgetypt, keek ik naar een paar vlogs. Onder andere deze van Emmanuel en Sandrine. Zij beweren onder andere dat de volgende versie van Chat GPT, in tegenstelling tot de huidige, wel toegang heeft tot het internet. Die versie "redeneert" wel logisch, hebben ze de indruk (het is voorlopig maar een indruk, geven ze toe, die misschien ligt aan die toegang tot het internet). Ik ben benieuwd!

Roger is pas thuisgekomen en ik vermoed dat hij veel te vertellen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten