zondag 19 maart 2023

Familiemoment

Na een "toonmoment" in de muziekschool waar Elena muziekles volgt (en waar Roger en ik bijna te laat aankwamen), waren we uitgenodigd voor het avondeten bij dochterlief en schoonzoon, samen met de andere grootouders van de kindjes. 

Het werd weer een prachtige avond, met heel lekker eten (ik heb het al gezegd: schoonzoon kookt heel goed), uitmuntende (en overvloedige!) wijn, diepzinnige en soms zelfs heel gevoelige en nostalgische gesprekken, onder andere bijvoorbeeld over Nany zaliger en de jong overleden broer van schoonzoon. 

Met Elena had ik het ook even over haar nieuwe verhaal (boek binnenkort?): ik heb gisteren haar te herlezen tekst aangekregen, heb daar enkele uren aan besteed en deze ochtend had ze al tijd gemaakt om te reageren op mijn opmerkingen. Ik moet nog wel een tiental hoofdstukken nalezen en, zoals Matthias en Eva zeiden, daar zal ik nog enkele weken mee bezig zijn!

Terwijl ik de kindjes goede nacht kuste, kreeg ik zo'n ongelooflijk nostalgisch gevoel naar de tijd dat ik hetzelfde deed met onze eigen kinderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten