woensdag 6 maart 2019

Werkgroep WO I/II Heers

Deze ochtend eindelijk opnieuw een vergadering van de werkgroep WO I die herdoopt werd in "WO I/II Heers". Gelukkig begon die pas om 10 uur, want na die twee bijna slapeloze nachten had ik mijn slaap echt nodig.

Het is beslist: we beginnen documentatie te verzamelen over Heers tijdens de tweede wereldoorlog (vandaar die naamaanpassing). Uiteraard met de bedoeling er weer een boek over te schrijven. Dat wordt nog meer werk... maar boeiend werk!

Na de vergadering en een snelle lunch (ons ontbijt kon je vandaag geen brunch noemen), deden we onze uitgebreide boodschappen. Wat een wind zeg! Deze avond hoor ik hem trouwens nog gieren in de tuin achter onze werkkamer.

Als avondmaal wilde ik eerst gerookte zalm met rauwe witloof serveren toen ik vaststelde dat er nog vrij veel zuurkool overbleef. We aten dus tomatensoep met balletjes (rest van eergisteren) en zuurkool met Zwan worstjes opgewarmd in de microgolf.

Daarna nog even over en weer gemaild met Zeger die goed nieuws heeft (maar daarover later meer) en gechat met Wiemla, de moeder van Debby. Maar nu ga ik nog enkele bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overtypen, een mail van Bernadette, die al enkele dagen wacht, beantwoorden en nog wat lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten