maandag 10 februari 2020

Tweede keer Berkeshof

De hele dag kregen we nog vrij hevige rukwinden en veel regen: we zijn de eventuele schade in de wei maar niet gaan opmeten. Wel hebben we gemerkt dat van Rogers houtbewerkingsatelier ook enkele golfplaten zijn weggeblazen.

Roger belde de aannemer die nog deze avond langskwam. Morgen bellen we de verzekering en daarna brengt de aannemer dat allemaal in orde.

Na de middag hadden we een afspraak met Boudewijn Knevels in "Berkeshof".
Dit is de tweede keer dat Roger en ik dat café bezoeken. Heel gezellig, heel vriendelijke mensen... en niet duur!
Uiteraard praatten we over Ilonka zaliger met Boudewijn, maar ook over zijn leven nu en zijn plannen. Deze keer was het veel minder druk in "Berkeshof". Vermits het regende, nog vrij koud was en er veel wind stond, bleven we de hele tijd aan de bar zitten in tegenstelling tot de vorige keer toen we uiteindelijk naar het terras verhuisden. 

Ik heb dus iets meer dan twee uur aan een stuk niet gedampt... maar heb wel het equivalent van een heel kopje pinda's verorberd!😕

Deze avond, na het bezoek van de aannemer, aten we kliekjes waarna ik keek naar een nieuwe video van Jean-Jacques Crèvecoeur.  Daarin legt hij uit dat hij zich vorige keer vergiste: voor natuurlijke virussen geldt inderdaad dat de meest dodelijke het minst besmettelijk zijn en de meest besmettelijke het minst dodelijk, maar dat geldt niet noodzakelijk voor in laboratoria gefabriceerde virussen.

En ondertussen bleef het waaien, regenen... en kregen we zelfs enkele donderslagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten