donderdag 31 januari 2019

Gedichtendag en winter

Enkele leden van de KVLS lazen deze middag gedichten voor (thema: "Winter") in de bibliotheek van Hasselt. Eerst waren we van plan daar naartoe te gaan (auto parkeren aan de rand van de stad en daarna een wandeling tot daar). Maar, helaas, de sneeuw en de kou maakten dat Roger duidelijk geen zin had om te wandelen (en dat kwam me goed uit, want eigenlijk zag ik er zelf ook tegen op). We worden oud: waar is de tijd dat we het net leuk vonden om in de sneeuw te lopen?

Dus veel lectuur en administratief werk vandaag (ik voor mezelf en Roger voor Heemkunde Groot Heers).
Geen telefoontje van T. en V. en eigenlijk vind ik dat heel vervelend. Roger wilde zelf bellen maar ik vond het beter om nog even te wachten. Als iemand je duidelijk belooft dat hijzelf contact zal opnemen de volgende keer, is het dan niet opdringerig als je zelf eerst belt? Als er iets zou zijn gebeurd, zouden we het wel weten via hun zoon en schoondochter (onze achterburen), vermoed ik.

Even over en weer gemaild met zus Bie. Ik zou echt niet graag in haar plaats zijn! Een paar andere mails beantwoord. En deze avond samen nog gekeken naar de helft van de volgende aflevering van Wallander. De helft omdat we anderhalf uur voor het televisiescherm zitten wat lang vinden. De  tweede helft bekijken we morgen: we vinden het een boeiende serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten