woensdag 13 februari 2019

Verloren dag door weer een lodderoog

Hoewel, echt verloren niet: we deden onze uitgebreide boodschappen. Maar ik had nog zoveel meer willen doen... alleen werd ik deze nacht weer wakker van de pijn aan mijn oog. Ik denk dat het meer dan een jaar geleden is sinds de laatste keer. Even kijken... Inderdaad: veel langer zelfs!

Buiten die boodschappen dus niet veel gedaan vandaag wegens wazig zien en te veel pijn. Pas tegen dat ik moest beginnen koken ging het wat beter.

Roger vraagt me telkens of daar niets aan te doen is. Jawel... Het probleem (ik denk dat ik in herhaling val, sorry) is, volgens mijn oogarts, dat ik mijn ogen nooit volledig sluit, ook niet als ik slaap. En na verloop van tijd heeft dat als gevolg dat mijn oog aanvoelt alsof het verbrand is. Volgens de oogarts zou ik preventief een bepaalde zalf kunnen gebruiken... Maar dan zou ik dat het hele jaar door moeten doen vermits ik niet weet wanneer het zal gebeuren. Dat vind ik dus te veel van het goede (ik moet al elke avond druppels in mijn ogen doen).

Ik had stiekem gehoopt op vertaalwerk vandaag. Op dat gebied is februari immers ook heel rustig! Gelukkig kwam er geen job aan, want ik zou het niet aangekund hebben! Ik ga trouwens meteen ophouden met hier te schrijven, want mijn zicht is nog steeds niet perfect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten