vrijdag 24 mei 2019

Nany werd gehospitaliseerd: barst in heupbeen

Na onze brunch belde ik mijn moeder Nany op haar vaste telefoon. Ze gaf niet thuis. Ik probeerde nog eens op haar mobieltje. Ze antwoordde niet. Ik begon me zorgen te maken (ze mocht toch geen trappen doen?) en belde naar broertje. Die vertelde me dat Nany door een vroegere buur naar het ziekenhuis was gebracht om foto's van haar bekken te laten maken. Ze had immers nog te veel pijn.

Iets later kreeg ik een sms van Nany: ze vertoont een barst in haar heup en moet zeker een week in het ziekenhuis blijven (platte rust) om daarna stilaan opnieuw te beginnen stappen. Daarna een telefoontje van broertje om te vragen of ik al meer wist, een telefoontje van Nany zelf die erg tegen die week opziet (tja, niksen is niets voor haar) en die me vroeg sommige mensen te waarschuwen.

Tussendoor deden we nog een paar boodschappen, heeft Roger verder gemaaid in de wei, heb ik nog wat schoongemaakt en gekookt. Weer met kliekjes iets ineengeflanst in de wok. Het bleek heel lekker!

Eigen foto
Het was heel mooi weer vandaag maar daar heb ik niet kunnen van genieten. Roger heeft, vermoed ik, voldoende beweging gekregen.

Ik heb ook eindelijk gebeld naar vriendin Liliane maar die nam ook niet op. Dan maar een mailtje gestuurd: eerst wilde ik volgende week met haar afspreken, maar of we dat kunnen uitstellen tot in juli... want volgende week wordt weer heel druk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten