donderdag 9 mei 2019

Huishouden en werkgroep WO I/II Heers

Vandaag heb ik nog eens de vroegere kamer van Zeger onder handen genomen. Omdat Nany daar binnenkort weer een paar nachten slaapt. En nee, dat is niet volgend weekend, dus die kamer zal ik nog heel even moeten controleren - vooral op spinnenwebben, want Nany heeft een hekel aan die beestjes - voordat we haar gaan halen.

Wat was het toch gemakkelijker toen mijn rug me toeliet een heel (groot) huis op één of hoogstens twee dagen schoon te krijgen!

Morgen bijvoorbeeld wil ik de keuken een beurt geven, wat eerst was gepland voor volgende week woensdag; maar die dag hebben we een andere, belangrijke afspraak aangenomen. dus heb ik dat maar gewijzigd in onze planning.
Dat betekent dus dat ik volgende week geen tijd zal hebben om die keuken nog eens onder handen te nemen (omdat we op de enkele vrije dagen die zullen overschieten andere kamers moeten schoonmaken natuurlijk: mijn rug kan maar één kamer per dag aan).
Eigenlijk stond eerst in onze agenda voor morgen: "Even langs V. en T. en naar Marie-Claire gaan?" maar dat zal ik dus weer maar even uitstellen.

Roger wilde het gras afrijden... maar het begon weer te regenen. Dat is dus ook weer uitgesteld.

En dan hadden we een vergadering van de werkgroep WO I/II Heers. Normaal gezien vergaderen we 's ochtends maar Michel M. had gevraagd of dat later kon, wegens te veel verplichtingen in de voormiddag. Dus hadden we de vergadering verlaat... en raad eens wie niet aanwezig was? Michel !

Ook Jef V. was er niet, maar, dat hadden Roger en ik al vernomen van zijn vrouw op het feest van Maj en Charlie, hij heeft zijn heup gebroken na een val met zijn fiets!

Het was een vruchtbare vergadering maar... we hebben volgens mij nog jaren werk voor de boeg voor we eventueel aan het schrijven van een boek over Wereldoorlog II in Heers toe zijn!

Ach, zo blijven we bezig met interessante zaken hé!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten