zondag 5 januari 2020

Vergeten!

Vandaag hebben de kindjes nog veel gespeeld, verder legoblokjes gesorteerd, soms naar een filmpje gekeken en... Eva heeft mijn keukenhanddoeken "gestreken" met het speelgoedstrijkijzer.


Eigen foto's

Voor deze middag had ik soep (uiteraard met balletjes) klaargemaakt maar daar wilde Matthias niet van eten. Hij verkoos brood... met choco! Ik heb maar niet aangedrongen.
Na de soep en/of de boterhammen, aten ze alle drie nog een sojapudding.

Daarna hebben de kindjes nog opgeruimd, getekend en iets voor 16 uur een paar koekjes en fruit gegeten.

Rond 16:30 uur pakten we alles van de kindjes in en reden we naar het Leuvense waar hun ouders op ons wachtten

Na een gezellig aperitiefje aten we samen overheerlijke lasagne (ik vermoed door schoonzoon bereid), praatten we nog wat bij en spraken een beginuur af voor het verjaardagsfeestje binnenkort.

En dan namen Roger en ik afscheid, reden we terug naar Haspengouw waar ik enkele mails vond die meteen een antwoord vergden (eigenaardig genoeg vroeg ik me toen niet af waarom ik die niet op mijn smartwatch had voelen binnenkomen).

Ik ruimde nog enkele tekeningen, bekers en bordjes op terwijl Roger aan* zijn pc ging zitten, ik volgde weldra zijn voorbeeld en beantwoordde de mails, Roger schonk me een glas wijn in... en dan ging de (vaste) telefoon over. Dochterlief! Ik heb blijkbaar mijn gsm bij hen vergeten! Toen ze het vertelde, tastte ik meteen naar mijn riem: inderdaad, hij bengelde er niet aan!

Zeer eigenaardig: ik ga normaal gezien altijd na of ik alles bij me heb als ik ergens wegga. Of heeft die vergetelheid misschien te maken met de leeftijd (ik heb immers sinds kort een "nieuwe voordeur" zoals ze hier zeggen)? Toen we bij onze dochter en schoonzoon aankwamen, bleek ik immers de tandenborstel van Elena hier te zijn vergeten!

Vervelend ook, want we kunnen dat toestel niet meteen gaan halen (ik heb voor de volgende dagen weer veel op het programma staan).
Hoewel... nu kan (moet) ik het enkele dagen doen zonder dat mobieltje: ik ben benieuwd of ik het erg zal missen!

* Ik lees overal: "achter de pc, de tv gaan zitten" maar je zit toch niet "achter" die toestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten