woensdag 5 juni 2019

Verder reizen of naar huis?

Tijdens onze brunch ging mijn gsm, die in de tent aan het opladen was, over. Ik kwam uiteraard te laat aan. Het bleek buurvrouw Marie-Claire te zijn geweest. Ik belde terug. Gisterenavond, tijdens een hevige storm, zou een tak van een van de bomen uit onze wei in de voorruit van de auto van een andere buur terecht zijn gekomen.

We belden meteen naar onze verzekeringsagent, die we niet konden bereiken maar die zou terugbellen. Ook met de eigenares van de auto belden we even.

En we wachtten. Ik met lectuur, Roger met veel zenuwen. Hij sprak trouwens van meteen naar huis te rijden, wat ik hem afraadde omdat het al tegen de middag aan liep.

Eindelijk kwam de verwachte oproep. De verzekering zou contact opnemen met het slachtoffer en alles zou snel geregeld worden, werd ons beloofd. Wij hoefden daar niet bij te zijn.
Roger sprak niet meer over naar huis rijden maar stelde voor morgen verder naar Solsona te reizen.

En dan liepen we naar het centrum van Pézenas: kuieren, biertje op een terras, enz.




Na nog eens boodschappen kwamen we weer bij de tent eten. Het koelde ineens heel snel af en vlak nadat we in de tent waren gekropen, begon het te regenen.

Als Roger niet weer van gedacht verandert, gaan we morgen dus naar Solsona.

O ja, gisterenavond kreeg ik een bericht van Hendrik: dat er wat fouten voorkomen in mijn laatste posts. Best mogelijk, want heel praktisch is dat kleine scherm niet. Als we terug thuis zullen zijn, lees ik al deze posts wel na.

En nog even dit: Nany zou volgende week naar huis mogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten