dinsdag 20 mei 2014

Zomerse dag

Nadat we op deze heel warme dag enkele uren hadden besteed aan het huishouden en de tuin maakten we een wandeling rond en in de buurt van het kasteel van Rullingen (waarvoor eindelijk een koper zou gevonden zijn).

Kasteel Rullingen verkocht voor 1,4 miljoen euro (Borgloon) - Het Nieuwsblad, zaterdag 17 mei 2014.  De onderhoudskosten alleen bedragen 81.000 euro per jaar. Dan spreek ik nog niet over de investeringen’, zegt gedeputeerde voor Toerisme Igor Philtjens (Open VLD). Foto Roger

In het kasteelpark was het heel rustig. Een gezinnetje (vader, moeder en twee peuters) maakte zich klaar voor, denk ik, een picknick naast een van de vijvers. Voor de rest geen wandelaars (wel een paar fietsers) en… een duif die helemaal niet mensenschuw was. Je had ze  langs onze benen moeten zien scheren: precies een kat!

En verder: bloeiende vlier, geurende wilde rozen en slakken die zich “vastklampten” aan de stam van een es.

P5200459  Eigen foto

P5200914

P5200911

P5200909 Foto’s Roger

En, toen onze lus bijna rond was, in de verte aardbeienplukkers.

P5200460

P5200462 Eigen foto’s

Daarna reden we naar huis: ik moest koken, eten en me klaarmaken. Boudewijn zou mij immers afhalen voor een bestuursvergadering van de KVLS. Die – in een zaaltje waarvan de deuren (gelukkig, gezien de warmte) openstondenGlimlach - tot ongeveer 22 uur duurde. Waarvan het laatste half uur in feite besteed werd aan persoonlijke nieuwsjes uitwisselen.

En ik… heb (stiekem) gebruik gemaakt van mijn e-sigaret tijdens de vergadering. Knipogende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten