woensdag 23 januari 2019

Het houdt maar niet op, de "verplichtingen"!

Eerste onderhoudsbeurt voor Subaru 3 vandaag. Roger wilde terug naar een Subaru-dealer, dus reden we na onze brunch naar Tervuren. De snelwegen waren geruimd maar hier lag nog vrij veel sneeuw.

In de garage hebben we twee uur gewacht en daarna veel meer betaald dan het gemiddelde dat de vertalingen mij per maand opbrengen! Wat is een auto toch vreselijk duur! Maar ja, vanuit ons dorp is het openbaar vervoeraanbod heel schaars!

Daarna reden we rechtstreeks terug naar huis (hoewel we eerst van plan waren onze boodschappen te doen): Roger moest deze avond nog op controle bij de huisarts (alles lijkt oké, bedankt!).

Thuis liet ik de wasmachine werken, zorgde ik voor het avondmaal tegen dat Roger terug zou komen (na een pompoensoep, gerookte zalm en tomatensla: wat ik eigenlijk voorzien had voor eergisteren - wetende dat Nany dat graag eet - maar we toen niet gegeten hebben omdat Nany ons trakteerde bij "Den Teluur").

Na het avondmaal werkte ik enkele uren aan de nieuwe Limburgse monografie (ik moet nog even verder nalezen: dat is werk voor morgenavond) en daarna keken we gezellig samen naar nog een aflevering van Aspe.
Gezellig inderdaad, maar eigenlijk vinden we in de laatste afleveringen de plot niet zo goed meer... en het acteertalent van de meeste spelers ondermaats!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten