vrijdag 11 januari 2019

Lectuur en ontspanning na het werk

Nadat we vandaag de salon hadden schoongemaakt (Roger stofzuigde), was het voor mij tijd om rib en rug even te laten rusten. Net op dat moment mailde Hendrik me een interessante "les" door.
Blijkbaar ben ik niet de enige die last heeft van dat felle licht!

Dan was het tijd voor een wandeling. We reden weer naar Sint-Truiden om enkele boeken die we dubbel hebben af te leveren in de Kringwinkel. Ik liet me door niets verleiden, Roger kocht wel een boek.
Daarna wilden we kurkuma kopen in een Indiaas supermarktje... dat helaas de zoveelste dag op rij gesloten bleek. Als dat voor goed zou sluiten, dat zou heel vervelend zijn! We kochten er immers geregeld kruiden en shampoo!
We zitten momenteel zonder kurkuma en de potjes, die je in onze warenhuizen vindt, zijn veel te klein (en te duur) voor ons: we kopen gewoonlijk die kurkuma per kilo.

Thuis zorgde ik voor het avondeten (eindelijk een serieuze vissoep) en, na nog een uurtje lectuur in de relax, viel ik op dit.  Over de keukens in het prinselijk paleis van Monaco. Wat een lekkernijen worden daar bereid! Maar ze klaarmaken zou ik niet graag doen, zeker niet voor zoveel personen!

Ik ga nu nog een paar bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overtypen en dan vragen aan Roger of we nog naar een aflevering van Aspe kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten