zaterdag 19 januari 2019

Nieuwjaarsfeestje Heemkunde Groot Heers

Deze avond hielden we ons jaarlijks nieuwjaarsdiner in Taverne Haspengouw (Zepperen). We waren met een kleine dertig mensen.

Het deed raar Tony en zijn echtgenote Martine er niet bij te hebben! We hielden trouwens een minuutje stilte te zijner ere.

Het eten was heel lekker! Bij het aperitief (sherry voor Roger en mij) een uiensoepje met een toastje everzwijn. Daarna sint-jakobsschelpen met een lekker sausje gevolgd door hertensteak met (voor Ludo D. en mij weliswaar te ongare) groenten. En om te eindigen een heerlijke chocoladefantasie waar ik eigenlijk te veel heb van gegeten. Heel lekkere wijn en boeiende conversaties met Ludo, Jean-Paul, Jos S., Jos V.  en Michel... tenminste voor zover ik kon volgen met dat ongelooflijke geroezemoes (er zaten nog enkele andere groepen aan andere tafels).


Eigen foto's

Jammer dat mijn gehoor zo slecht wordt bij geroezemoes! En dat je zelfs nergens meer mag dampen! Ik ging wel één keer buiten dampen met de echtgenote van Michel... maar dampen (roken in haar geval) aan tafel terwijl je aan je glas wijn nipt, was toch veel gezelliger!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten