zaterdag 11 mei 2019

Feestje voor Nany

Het was een heel klein feestje, maar wel gezellig.

Roger en ik trokken kort na de middag nog eens naar het Antwerpse. Eerst een bezoekje aan mijn vriendin en vroegere klasgenote Denise. Letterlijk "bezoekje", want we bleven er nog geen uur: zus Bie, haar zoon en schoondochter wachtten immers op ons bij mijn moeder Nany die gisteren verjaarde.

Ik was heel blij iedereen eindelijk nog eens terug te zien! Iets later kwamen ook Hendrik en Debby bij Nany aan. Ook Hendrik leek heel blij zijn neef (in de betekenis van "cousin") weer te zien. De vier jongeren bleken trouwens veel nieuwtjes uit te wisselen te hebben.
Zus had voor taart gezorgd. Heel lekkere... maar Roger en ik hebben er maar een heel klein stuk van gegeten.

Na een paar uurtjes gezellig praten, besloten we samen ergens (niet te duur) te gaan eten. Roger stelde Colmar voor; zus, neef en zijn partner leken de Lunch Garden te verkiezen. Voor mij was het eender... en eigenlijk had zus gelijk, want ik veronderstel dat je bij de Colmar niet gemakkelijk onaangekondigd een tafel vindt voor 8, terwijl dat in de Lunch Garden geen probleem was. Komt daarbij dat je daar precies kunt kiezen wat je eet (voor Roger en mij was dat een beetje "filet américain" en vrij veel groenten).

Rond 20 uur namen we afscheid van zus Bie, neef en zijn partner, van Hendrik en Debby die vlakbij de tram naar centrum Antwerpen zouden nemen, reden we Nany naar huis om daarna terug naar Haspengouw te keren.

De aangekondigde regen hebben we niet gekregen, het was ook minder koud dan voorspeld, maar tijd voor een wandeling hebben we niet gevonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten