zaterdag 11 januari 2020

Heemkunde Groot Heers feest

Roger en ik haalden deze avond Boudewijn Knevels af en samen reden we naar Mechelen-Bovelingen. In "Den Biechtstoel" wachtte de rest van het gezelschap al op ons met een glaasje cava of fruitsap.

Het werd een geslaagd feestje. Vrij eenvoudig maar heel lekker eten (maar waarom zijn de porties toch zo copieus?) hoewel Roger zijn vlees iets te vet vond (er was een randje zichtbaar vet aan, dat hij er zo kon afsnijden, maar ja... Roger en zichtbaar vet!). Heel aangename, interessante, onderhoudende, nu eens serieuze dan weer grappige gesprekken met onder andere Boudewijn, Michel M. en echtgenote M., Ludo D, Jean-Paul, Jos S. en Jos V.

Veel gelachen en ook een poosje met Boudewijn gesproken over zijn Ilonka zaliger en over de mogelijke nieuwe wendingen in zijn leven.

Een heel aangename avond dus (we waren pas rond middernacht thuis). We hebben er wel een optreden van de Reizende Reiger door gemist: toen Zeger ons daarop uitnodigde, hadden we al ingeschreven voor dit feest!

Ik heb de indruk dat mijn leven rustiger is zonder mijn gsm... maar deze avond heb ik hem gemist om foto's te maken! Nu, met die nieuwe privacywet weet je wel niet goed meer welke foto's je wel of niet mag publiceren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten