vrijdag 17 januari 2020

Riñones al jerez

O ja, deze avond maakte ik voor Roger niertjes met porto en room klaar. Ik wilde eindelijk die niertjes eens op een andere manier klaarmaken dan met sherry.

Zelf heb ik er niet van geproefd (ik at de rest van de gevulde courgette, dat wil zeggen, in feite de helft van de rest). Roger vond mijn bereiding wel lekker maar verkiest toch "riñones al jerez". In het vervolg maak ik dus opnieuw de niertjes zo klaar: veel minder bewerkelijk ook!

Maar... wat eten wij toch weinig (hoewel, we eten altijd - of toch meestal - eerst soep): ik heb dus nog voldoende courgette met vulling over voor morgen en Roger heeft slechts de helft van de niertjes opgegeten.

Zeggen dat we vandaag, na de oogarts en de kringwinkel, heel even langs de AD-Delhaize in Heers reden om "bakharing" te kopen voor morgen. Gelukkig blijft die vis nog dagen goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten