zondag 19 januari 2020

Weer feest!


We vierden vandaag de verjaardag van Elena, Matthias (hij wordt morgen 7 jaar) en Eva.

Om 13:23 uur haalden we Debby en Hendrik af aan het station van Leuven. Dat is geen sinecure: er is geen parking voor het station (wel aan de achterkant, maar die vinden we niet zo praktisch), we kwamen daar iets te vroeg aan, dus moesten we een paar keer over en weer rijden voor we onze kinderen konden oppikken.

Samen reden we naar dochterlief en schoonzoon waar Zeger, de ouders, zus en schoonbroer van schoonzoon al een poosje vroeger waren aangekomen. Er werden geschenken uitgedeeld, we dronken cava en kregen er heerlijke hapjes bij en er werden volop nieuwtjes uitgewisseld. Elena, Matthias en Eva speelden onder elkaar of met hun oom Zeger en waren opvallend uitgelaten!

Na een paar uur gingen we aan tafel waar we spaghetti met verschillende sauzen en verschillende soorten vlees kregen opgediend, gevolgd door drie taarten: appeltaart (de keuze van Matthias), aardbeientaart (keuze van Elena) en chocoladetaart (keuze van Eva)! Daarbij heel lekkere wijn en aangename conversaties, kortom een heel gezellig feest! Dat Nany dus heeft moeten missen!






Elena en Zeger hadden opvallend veel te bespreken onder elkaar!






Eigen foto's
Op een zeker ogenblik zei Eva, die naast mij zat, me: 'Dat is toch eigenaardig, oma: er staan echte kaarsjes (theelichtjes bedoelde ze) op tafel maar ze worden niet aangestoken'. Na beraadslaging met haar oom Zeger werd er besloten de "echte kaarsjes" te vervangen door (elektronische) "niet echte"  theelichtjes om brand te vermijden. De tafel was immers bezaaid met confetti! 

Dat vond Eva oké maar we moesten haar wel uitleggen waarom er brandgevaar bestond als we de "echte kaarsjes" zouden aansteken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten