vrijdag 31 december 2021

Gelukkig 2022!

Zopas gebeld naar dochterlief, ja, lang voor 24 uur, want ik wilde de kindjes nog aan telefoon krijgen. Heel binnenkort zien we elkaar weer, maar daarover later meer. Straks bel ik even naar onze jongens. Nany zal ik maar overslaan deze nacht: ze was zo verward aan telefoon deze middag dat ik vrees dat ik haar nog verwarder maak als ik haar om 24 uur wakkerbel. 

Wij dachten dat ik eindelijk een korte wandeling in Sint-Truiden zou aankunnen vandaag. Helaas, het werd een ultrakorte wandeling van 20 minuten: nog te veel pijn. Jammer, want het was ongelooflijk zacht weer voor de tijd van het jaar (we haalden de 15°C).

Zopas, na een glaasje Oloroso en enkele olijven, nog eens gesmuld van een stoofschotel van everzwijn. Onlangs had ik een stoofschotel van hert klaargemaakt maar we vonden everzwijn lekkerder. Daarna lectuur. Dacht ik... maar nee... echt, ik kan "1984" niet volledig herlezen, ik word er te pessimistisch van. Ik heb wel deze film gevonden. Oude film, Engels gesproken met Franse ondertitels en niet te lang. Die zal straks mijn geheugen ook kunnen opfrissen. Hoewel niet echt aangepast aan een oudejaarsnacht, ik weet het.  

Toch wens ik jullie allemaal een beter 2022 dan 2021!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten