woensdag 10 april 2019

Afspraken

Deze ochtend bezoek van de ondernemer die onze stallen zal afbreken. 'Wat dacht je? Die laat niets meer van zich horen?', vroeg hij me (het leek wel of hij deze blog had gelezen). Toen ik dat beaamde, zei hij dat hij het heel druk had gehad na de recente stormen... maar dat hij altijd zijn afspraken nakomt. De man kwam heel sympathiek over en ik kreeg de indruk dat hij inderdaad heel loyaal is. Ik ben blij!

Daarna deden we onze uitgebreide boodschappen. Onderweg naar Sint-Truiden praatten Roger en ik voor één keer een beetje in de auto. Of we deze avond de grootmoeder zaliger van Debby zouden gaan groeten. En ineens vroeg Roger (dat is zeker al de derde keer deze maand): 'En wanneer spreek je nog eens af met Liliane en Paul?'
Waarop ik zei: 'Ik bel Liliane binnenkort op, maar je ziet toch zelf dat we het veel te druk hebben gehad de laatste tijd?'

En dan... terwijl we in een warenhuis rondlopen, klopt er ineens iemand op mijn schouder. Liliane! Wat was ik blij! We spreken af na Pasen.

Tussendoor een kort chatberichtje van vriendin Jeannine uit Antwerpen. Wanneer zal ik haar nog eens ontmoeten?

Thuis, na een paar chatberichten over en weer met Wiemla, belt ze me op om mij uit te leggen waarom we volgens haar deze avond de moeite niet moeten doen om haar schoonmoeder zaliger te groeten (het is niet zo dat we daar gewoon even naartoe kunnen wandelen). Roger en ik besluiten dus thuis te blijven en eerlijk gezegd, ik ben er blij om. Ons leven wordt echt te druk!

We aten, na een rijke groentesoep, spek met gebakken eigen appelen. Wat zijn die toch lekker!

O ja, en tussendoor nog even gemaild met Boudewijn Knevels... die het niet gemakkelijk heeft de laatste tijd.Vandaar dat er geen bloesemwandeling van de KVLS georganiseerd wordt in Mettekoven dit jaar!

Ik zou nog eens naar onze straatgenoten T. en V. moeten bellen... en stel je voor, buurvrouw Marie-Claire en ik hebben elkaar nog maar amper gesproken sinds het begin van 2019.

Volgend weekend weer een afspraak, een heel belangrijke zelfs, maar ik denk dat die me heel veel deugd zal doen: ik heb namelijk een "date" met Roger!😉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten