vrijdag 5 januari 2024

Naar Ikea

Het regende weer de hele dag.

Rogers bureaustoel is al een poosje versleten. De jongste dagen zag ik hem een oude stoel van de zolder halen, die weer vervangen door zijn huidige versleten stoel, die weer aan de kant zetten en een andere, nog oudere, ook versleten bureaustoel erbij halen, etc.

Deze ochtend zei ik hem: 'Als je me belooft al die versleten bureaustoelen naar het containerpark te brengen, halen we nu meteen een nieuwe bij Ikea. Dat is dan jouw verjaardagscadeau.' (Roger verjaart binnenkort).

We reden naar Ikea, liepen de winkel door, genoten van de decors, vonden meteen de ideale bureaustoel, dronken nog een gratis kopje koffie of thee in het restaurant en liepen verder naar de kassa's. Daar was het plotseling zo druk dat we er ongeveer een half uur moesten aanschuiven. Heel vermoeiend!

Iets over 17 uur waren we thuis. Ik was vergeten hoe lang het soms kan duren voor je iets dat je bij Ikea koopt in elkaar hebt gezet: pas tegen 19 uur waren we klaar. Maar kom, de stoel zit heel gemakkelijk, zegt Roger.

Tijdens ons avondmaal herinnerde ik hem aan zijn belofte al die oude stoelen weg te doen. 'Maar eerst wil ik ze wel uit elkaar halen', antwoordde Roger! Weer rommel? 😒  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten