vrijdag 20 mei 2022

Weer uitgesteld!

Ik wilde vandaag eindelijk dat poortgebouw vegen maar... Eerst moesten we naar Hasselt om mijn botdensiteit te laten meten. En jawel, ik heb het zitten: een begin van osteoporose. Het zou aan die cortisone liggen (zeggen dat ik mezelf ooit had beloofd nooit dat soort pillen te slikken). 
We waren pas na het middaguur terug thuis en na een snelle maaltijd moesten we allebei enkele telefoontjes plegen. 

Eerst wilde ik, terwijl Roger op zijn beurt aan het telefoneren was, in mijn eentje beginnen aan dat poorthuis maar ik merkte al snel dat er te zware spullen moesten verplaatst worden. 

Daarna begon het hevig te regenen en besloot ik de karwei weer uit te stellen (het poortgebouw is open). Het regende veel langer dan gisteren maar weer hebben we geen wateroverlast gehad.
En na de regen en nog een telefoontje van V. was het hoog tijd om aan het avondeten te beginnen. 

Roger heeft vandaag ook een afspraak kunnen regelen met zijn gehospitaliseerde zus... maar net die dag is Zeger niet vrij! Ons eetafspraakje wordt dus ook uitgesteld!

1 opmerking:

  1. Iemand vraagt me waarom Roger pas na mij kon telefoneren: we hebben toch allemaal mobiele telefoons tegenwoordig? Inderdaad, alleen werken die steeds slechter hier in huis. Daarom trouwens betalen we nog steeds voor het gebruik van een vaste telefoon.

    BeantwoordenVerwijderen