zondag 20 februari 2022

Dochterlief op Etsy-shop

Ze ontwerpt al lang stoffen waarmee ze daarna jurken, tassen, kussens, keukenhanddoeken enzovoort maakt. Elena dringt al weken aan dat haar mama, in plaats van al die creaties cadeau te geven, daarmee een winkeltje zou beginnen maar een fysieke winkel zou wat moeilijk zijn geweest. Vandaag vernam ik echter dat dochterlief heeft besloten haar creaties via Etsy-shop aan te bieden. Ik besloot dus hier ook een beetje reclame voor haar te maken (en de kindjes gaan voor mij een affiche ontwerpen dat ik aan ons raam kan hangen). Ondertussen kunnen jullie hier al een deel van het aanbod bewonderen.  

Zopas heb ik nog even gechat met Elena die me vertelde dat ze aan het herlezen van haar boek toe is (ik zal dus heel binnenkort ook mogen herlezen) en heel fier leek dat zij de aanzet had gegeven tot die beslissing van haar mama. 

Nog steeds heel veel wind vandaag: wij bleven voorzichtig binnen. En wij niet alleen, veronderstel ik: Nany leek het aan telefoon heel erg te vinden dat er niemand de storm zou trotseren om haar te bezoeken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten