maandag 24 oktober 2022

Foto's van Nany

Ik kreeg gisteren een tiental fotoalbums van Nany mee naar huis, want niemand anders moest die hebben.  Ons huis steekt echter zo vol boeken, tijdschriften, archieven, fotoalbums enz. dat ik die foto's gewoon wilde bekijken en alleen die houden die me zouden interesseren.

Het gaf vandaag een raar gevoel niet naar Nany te hoeven bellen! Maar ik begon in die albums te bladeren en kon niet meer ophouden. Zoveel herinneringen! Ik besloot dus alle albums te houden... maar weet echt niet waar ik ze moet opbergen in dit overvolle huis!

Nog een bezoekje van achterbuurjongen L. deze middag, om mij te vragen hem te helpen gegevens op te zoeken op Geopunt. Roger en ik kenden die site niet! We hebben de antwoorden die L zocht gevonden maar eerlijk gezegd, L. heeft ons evenveel geholpen als wij hem! 😉

O ja, we hebben de energieafrekening gekregen en die viel mee. Maar onze maandelijkse voorschotten (die we dan nog zelf zoveel als mogelijk in ons voordeel aanpasten) worden zo goed als onbetaalbaar: ze zijn meer dan verdriedubbeld! Dat wordt serieus de riem aansnoeren! Roger heeft de kachel al weer aangestoken (ondanks het opnieuw heel zachte weer overdag blijven de avonden koel). 

2 opmerkingen:

  1. Eerst en vooral, gecondoleerd!

    U zei: "maar weet echt niet waar ik ze moet opbergen in dit overvolle huis!"
    ---> inscannen in hoge resolutie; digitale foto's nemen nauwelijks of geen fysieke plaats meer in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was oorspronkelijk mijn bedoeling... maar ik dacht dat ik maar een paar honderd foto's zou bijhouden en nu besef ik dat ik een tientalduizenden foto's wil houden! Ik weet, we zijn gepensioneerd en "zouden tijd moeten hebben" maar ik vrees dat we daar maanden mee bezig, en voor alles gedigitaliseerd is, wil ik ze niet kwijt!
    Heel fel bedankt voor de condoleance!

    BeantwoordenVerwijderen