zondag 17 september 2023

Vier met mij, dans met mij

Vandaag werd de bundel "Vier met mij, dans met mij" (met gedichten van Maj Vandergeten en foto's van Charlie Claesen) gepresenteerd in "Domein Marsnil" in Batsheers.


Het werd een geslaagde middag met mooie muziek (van, volgens de uitnodiging, de band  "Cherchez la femme"), mooie voordrachten en heel veel volk. Ondanks het tegenlicht maakte Roger enkele foto's: 










De gedichten van Maj zijn stuk voor stuk toegankelijk maar heel aangrijpend en gevoelig mooi. En de natuurfoto's van Charlie gewoon prachtig.
Na de presentatie volgde een receptie met frisdrank, wijn, koffie of thee en taart (waar ik niet van at omdat ik al enkele keren van mijn "dieet" afweek de laatste tijd 😉 maar die heel lekker leek - wat Roger bevestigde). 


Het was prachtig weer en de meeste genodigden vertoefden dus op het mooie binnenplein waar we nog enkele bekenden tegenkwamen. 

Nog enkele eigen foto's:



We kwamen pas thuis van deze prachtige middag toen vriend Karel belde. Of we deze maand nog eens afspreken (Karel gaat binnenkort voor een poosje naar zijn zoon in Frankrijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten