maandag 12 juli 2021

De voorspellingen komen stilaan uit

Althans toch in Frankrijk. Ik heb deze avond veel protest gelezen en gezien op het jongste discours van Macron.  Als voorbeeld hier een respons van (onder andere) advocaat Gilbert Collard op het betoog van de Franse president, reactie waar ik mee akkoord ga. Krijgen we al die beperkingen binnenkort ook hier opgelegd?

Collard heeft gelijk: de tijd zal een antwoord geven op al de vragen die veel mensen (onder wie ikzelf) zich op dit ogenblik stellen over een mogelijk naderende dictatuur!

4 opmerkingen:

  1. Het wordt een beetje pathetisch, nakende dictatuur verdorie! Leven we dan al niet in een dictatuur volgens u aangezien vaccinatie tegen kinderverlamming al verplicht is? Belachelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het vaccin tegen kinderverlamming bestaat al wel veel langer dan deze vaccins hé!
      Maar even iets anders: ik zou graag hebben dat u niet meer anoniem reageert maar zorgt dat ik weet wie mij zo belachelijk vindt!:-)

      Verwijderen
    2. Ik vind u niet belachelijk, ik vind uw uitspraak over een nakende dictatuur belachelijk.
      Dat vaccin bestaat inderdaad al veel langer, en dan? Of hebt u zich ook al laten wijsmaken dat de coronavaccins "experimenteel" zijn? Ze hebben net dezelfde vijf stappen doorlopen als elk ander vaccin.
      En u kent me niet persoonlijk, dus of ik nu anoniem reageer (waar ik mijn redenen voor heb) of niet, maakt niet veel verschil.

      Verwijderen
    3. Ik weet echt niet of mijn uitspraak (en wat zoveel Fransen denken) zo belachelijk is. Deze vaccins zitten in de laatste fasen van het onderzoek. Men weet nog echt niet welke gevolgen er kunnen zijn op langere termijn.

      Verwijderen