zaterdag 29 juli 2023

Telefoontjes

Roger vernam deze middag aan telefoon van zijn broer dat hun zus L. onlangs gevallen is en een botbreuk heeft opgedaan. Wij waren van plan L. eind volgende week te bezoeken maar uiteraard wilde Roger dat nu meteen doen. Dat ging niet door omdat zijn broer vandaag naar het Leuvense zou rijden om L. te zien en we proberen onze bezoeken aan haar een beetje te verdelen. 

Dus besloten we dat we morgen opnieuw naar het Leuvense zouden rijden. Tot er een telefoontje van Rogers jongste zus kwam. Zij wil morgen naar L. gaan. Maandag heb ik buurjongen L. op bezoek voor het bijwerken van zijn Frans maar, zegt Roger, misschien kunnen we daarna even naar zijn zus L. rijden. "Even" betekent wel dat, zelfs als we slechts één uur bij L. blijven, we ongeveer drie uur weg van huis zijn. En eigenlijk stonden er andere zaken op mijn "programma" voor maandag na de "les Frans"!

Eerlijk, ik word doodmoe van al die halve afspraken! Ik weet dat het niet zo lijkt maar in feite ben ik heel  georganiseerd en ik hou helemaal niet van "veranderingen van programma". Natuurlijk wilde ik ook zo snel mogelijk naar L. en daarom had ik al gezorgd voor avondeten voor morgen... voor ik vernam dat we dan toch niet zouden gaan! 

Deze avond laat een aangenamer telefoontje. Roger moest iets vragen aan Hendrik en ik kreeg onze zoon ook even aan de lijn.  Hij had enkel positieve nieuwtjes te vertellen!

O ja, Eva mailt me vaak de laatste tijd: dochterlief, ik weet via haar alles (of toch veel) over jullie bezigheden! 😃

Geen opmerkingen:

Een reactie posten