zaterdag 7 juli 2018

Details

Ik herhaal: dit is niet mijn dagboek, dit is gewoon wat ik aan iedereen wil vertellen... omdat ik niet graag iedereen apart bel (mailen of schrijven zou me al meer aanstaan) om het te vertellen.

Terwijl ik in mijn echte dagboek (waarin ik zopas vorige post heb gekopieerd) iets bijkomstig wilde noteren, bedacht ik dat iedereen mag weten waarom ik met niemand contact zoek via bijvoorbeeld Whatsapp of Skype (hoewel veel vrienden me dat vragen).

Toen we bij mijn broertje aankwamen deze avond, kregen hij en zijn vrouw net een oproep van hun grote dochters die momenteel in het buitenland vertoeven. Ik vond het wel leuk dat ik even mee mocht zwaaien naar die nichtjes op het schermpje, maar zelf ben ik o zo bang dat ik nooit meer rust zou krijgen als ik zulke app zou installeren op mijn gsm. Ik vind Messenger (die ik wel heb gedownload omdat enkele kennissen alleen op die manier kunnen communiceren) al opdringerig genoeg! Eigenlijk te vergelijken met de telefoon!

Geef mij maar de "ouderwetse" mail-communicatie!

Broertje zei deze avond dat zodra we beginnen te denken dat het vroeger beter was, we oud worden. En heel waarschijnlijk heeft hij gelijk! 😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten