zondag 1 juli 2018

Verjaardagsfeestje

Vandaag vierde vriendin en vroegere klasgenote Denise haar 70 jaar! En wij waren bij de 14 genodigden. Het werd een heel aangename, gezellige en interessante middag met een heel lekker etentje.
Allemaal interessante mensen die veel te vertellen hadden, onder andere over hun (vaak frequente en verre) reizen. Heel vriendelijke mensen ook maar zo ken ik Denise: al in mijn dagboek van 1965, dat ik op dit moment aan het overtypen ben, schrijf ik dat ze blijkbaar mensen aantrekt die even vriendelijk zijn als zij!
En... voor ons niet allemaal onbekende mensen: vroegere kennissen teruggezien, en Denises lieve zus en schoonbroer, uiteraard ook haar partner (die onlangs meer dan 300 muggenbeten had opgedaan! En ik maar klagen over mijn iets meer dan 100 beten!) en onze vroegere klasgenote Marie-Louise. We hebben genoten,  Roger en ik! Bedankt, Denise!


Het feestvarken


Eigen foto's
Daarna reden we naar het Leuvense om een gehospitaliseerd familielid te bezoeken. Weer een lange babbel in een, ondanks open raam en deur, veel te warme kamer (we haalden 30°C in de schaduw vandaag).

We waren pas heel laat thuis waar ik enkele dringende mails vond, onder andere in verband met de laatste Limburgse monografie van de KVLS. Die heb ik zopas (23:15 uur) allemaal behandeld. Daarna pas vond ik een bericht (via Messenger) van Wiemla: of ze even mocht bellen. Heb haar gevraagd dat morgen te doen: nu is het veel te laat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten