dinsdag 10 december 2019

IJskoude wind

Wekelijkse uitgebreide boodschappen vandaag. Heel uitgebreid, want we moesten ook kerstgeschenken kopen (alleen voor de kindjes). Dat deden we in Action en bij het later inpakken van het speelgoed werd ik weer geconfronteerd met mijn legendarische onhandigheid. Eigenaardig genoeg kon de handige Roger er ook geen mooie pakjes van maken.

Daarna bestelden we niertjes in de AD-Delhaize in Heers. Die wilde ik eerst deze avond klaarmaken (voor Roger, ik lust dat niet) maar we zullen ze pas vrijdag hebben. Dus werd mijn weekmenu aangepast en aten we deze avond, na een rijke groentesoep, inktvisjes met veldsla en tomaten.

Dan deden we nog twee winkels aan voor de rest van onze aankopen en uiteindelijk gingen we bier kopen. Lieve gaf ons weer twee flesjes cadeau!

Hopelijk gaven al die boodschappen Roger voldoende beweging, want voor een wandeling was er geen tijd meer. Trouwens, ook als er tijd was geweest, we zouden niet gewandeld hebben, vrees ik: er stond immers de hele dag een ijskoude wind. Nu nog hoor ik hem loeien rondom het huis en voel ik geregeld de kou door de kieren dringen.

Nany kreeg vandaag bezoek van mijn vriendin Denise en haar partner. Het was heel gezellig naar het schijnt.

En hier zijn de werklieden weer niet komen opdagen. Te koud waarschijnlijk... maar eigenlijk had ik dan een telefoontje verwacht van de aannemer. Uiteraard konden we hem zelf opbellen... maar ik wacht liever af om te zien wanneer we iets gaan vernemen over die afwezigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten