zaterdag 17 april 2021

Levende cellen

Iemand had geantwoord op mijn blog van gisteren dat er inderdaad cellen van foetussen worden gebruikt voor het fabriceren van vaccins. Omdat daarvoor levende cellen nodig zijn. Toen stelde ik me weer vragen: zijn die foetussen dan niet dood? En vandaag vond ik dit interessante artikel daarover, waar ik vooral het volgende las: "Ces cellules peuvent être cultivées et multipliées pendant plusieurs décennies, créant ainsi des "lignées cellulaires", souvent utilisées dans le cadre d'expériences scientifiques." Het lijkt allemaal wel sciencefiction!

Allemaal boeiend op zich maar ik blijf het een beetje akelig vinden!

O ja, ondertussen heeft Nany "het" eindelijk door en ze gaat jou zelf op de hoogte brengen, (tante) Françoise! Morgen verklap ik het nieuws hier!

4 opmerkingen:

  1. Nany, heeft mij gebeld, er is dus wel terug een achterkleinkind op komst, maar zij vertelde mij ... bij Anton en Sarah.... dan versta ik niet goed de link met Hendrik....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hendrik had het vernomen van Anton en aan telefoon praatte hij erover met Nany die het echter niet doorhad en niet begreep waarover Hendrik het had!

      Verwijderen
  2. Vindt dit fijn voor Beatrice, heeft ze iets om naar toe te leven....ook voor Anton en Sarah natuurlijk....

    BeantwoordenVerwijderen