maandag 12 april 2021

Rustige koude maandag

Het blijft heel koud!

Aan telefoon vertelde Nany me vandaag enthousiast over een telefoongesprek dat ze pas met Hendrik had gevoerd. Daarna was het onze beurt om naar Hendrik te bellen (problemen met de pc van Roger - die Hendrik prompt oploste). Hendrik vertelde ons dat hij het met Nany had over het blije nieuws maar dat ze amper reageerde. In feite heeft zij de hint nog steeds niet door en, vermoed ik, begreep ze ook niet echt waarover Hendrik sprak. En ik verklap uiteraard nog niets!

Deze avond, op aanraden van Roger, gekeken op "De nieuwe wereld" naar een gesprek met professor Mattias Desmet, naar aanleiding onder andere van het ontslag van Sam Brokker nadat hij in een tv-uitzending kritische uitlatingen had geopperd over het Coronabeleid. 

Een heel interessant gesprek (hier te volgen) waarbij werd uitgegaan van het idee dat wetenschap altijd tot de conclusie zou moeten leiden dat alles uiteindelijk onzeker is. Het is misschien wat lang maar ik raad jullie echt aan het er naar te kijken.

En ook, echt waar, gekeken naar dit. Een beetje langdradig, die reis van Luanda naar Soyo, oké, maar voor mij pure nostalgie! In het echt zal ik dat allemaal immers nooit terugzien!

6 opmerkingen:

  1. Hallo Jessy, Buiten het rode stof in de neus kwamen bij mij geen herinneringen op, vermits het niet “onze” Soyo betrof , maar in Angola, aan de monding van de stroom . 👋 LP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jessy, Buiten het rode stof in de neus kwamen bij mij geen herinneringen op, vermits het niet “onze” Soyo betrof , maar in Angola, aan de monding van de stroom . 👋 LP

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het wel, maar het was toch dezelfde sfeer?

      Verwijderen
    2. Eindelijk is het mij blijkbaar gelukt te reageren...zelfs dubbel 🤔😊

      Verwijderen
    3. Eindelijk is het mij blijkbaar gelukt te reageren...zelfs dubbel 🤔😊

      Verwijderen
    4. Wel leuk telkens twee keer wat te horen van jou! :-) Groetjes!

      Verwijderen