zaterdag 25 september 2021

En nog een beetje geoefend!

Na mijn telefoontje naar Nany moest Roger vandaag in Sint-Truiden zijn en terwijl hij zijn zaak daar afhandelde, wachtte ik in de auto (hij moest nogal ver lopen). Ik keek naar de voorbijgangers en vroeg me af wanneer ik weer gewoon zou kunnen stappen.

Toen hij terug bij de auto kwam, besliste Roger dat ik nog even zou oefenen. Hij reed naar het domein Nieuwenhoven, waar ik aan zijn arm van de parking tot aan de brasserie stapte (en later terug uiteraard). Dat ging vrij vlot maar was voldoende en ik was heel blij dat we er nog een vrij tafeltje vonden. Zo veel volk was daar! We genoten er een uurtje van onze Orval en reden daarna terug naar huis (eerst nog tot aan de parking gestapt natuurlijk).



Deze avond een telefoontje van dochterlief. Binnen ongeveer een maand zouden de kindjes even hier logeren. Ik kijk daar al echt naar uit (het is geleden van maart vorig jaar!) maar hoop zo dat het niet te zwaar wordt voor mij!

Ook een mail van Chantal, de weduwe van André, gekregen. Of we in december even komen logeren tegelijk met haar dochter en schoonzoon.  Ik heb er heel veel zin in!

Ondertussen was het weer van dat in Frankrijk: manifestaties tegen de sanitaire pas, zoals elke zaterdag sinds maanden. Hier in Montpellier, maar dat is maar één voorbeeld van de vele optochten. Als ik dat vergelijk met Nederland (en hier, moesten we hetzelfde opgelegd krijgen? Ik vermoed dat wij ons ook weer als schaapjes zouden gedragen)! 

4 opmerkingen:

  1. Dat ze maar zo snel mogelijk hier in België ook het gebruik van een sanitaire pas invoeren.
    Niet gevaccineerden zijn dikke egoïsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vrees dat die pas hier ook zal komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vrees het ook maar dat zou alleen bewijzen dat je ze nooit mag geloven! Wat ik al niet meer doe...

      Verwijderen