woensdag 20 april 2022

Vervelend

Roger werkte vroeger voor een bank als jurist. Hij zocht op hoe het zou kunnen komen dat die bank zo fel knoeit en denkt de reden gevonden te hebben: het is een staatsbank.  

Voor mij echter is een bank een bank en ik verwacht van elke bank een zo optimaal mogelijke dienst. Dus heb ik heel veel zin om te reclameren bij die bank... maar moet ik dan naar Sint-Truiden of naar Beringen bellen? En ben ik dan weer verplicht uren te verliezen voor ik iemand aan de lijn krijg? Die tijd wil ik er ook weer niet opnieuw aan spenderen. Heel vervelend, want nu weten ze niet dat ze een serieuze vergissing hebben begaan (nadat de volmacht van Edith was ingetrokken en ik getekend had voor een volmacht op mijn naam, sturen ze mijn bankkaart naar Edith!).

Ondertussen is die kaart natuurlijk nog niet aangekomen (Edith zou die per post naar mij sturen maar de facteur komt nog maar twee keer per week langs)! Ik vind het heel vervelend!

Als ik nu de Franse nationaliteit had, zou ik de keuze bij de verkiezingen ook vervelend vinden: Macron of Le Pen? Ik zei het al, op politiek vlak ben ik een nul maar als ik mijn gevoel, mijn intuïtie, volg, zou het voor mij Le Pen worden (en eigenlijk bijna iedereen buiten Macron). Helaas, ik heb ook het gevoel dat het weer (de, naar mijn gevoel, arrogante) Macron zal worden! 

1 opmerking:

  1. Toen dochterlief deze post las, dacht ze dat ik klaagde over de bank waar Roger werkte. Misschien heb ik me slecht uitgedrukt maar dat is absoluut niet zo, integendeel: het gaat over een heel andere bank!

    BeantwoordenVerwijderen