maandag 22 januari 2018

Feest

Gisteren, om 13:23 uur haalden Roger en ik Nany, Hendrik en Debby af aan het station van Leuven. We reden naar dochterlief waar de rest van de genodigden (ouders, zus, zwager en één neefje van schoonzoon - het tweede neefje zit in de blokperiode - plus Zeger) al op ons wachtten.
We zouden immers de verjaardagen van Elena, Matthias en Eva vieren.

Cadeautjes, cava, lekkere hapjes, uitstekend eten, uitmuntende wijn, aangename gesprekken, leuke spelletjes (vooral voor de kleintjes en hun oom Zeger): het werd een gezellige middag met als hoogtepunt voor de kindjes, de taart!


Eigen foto's
's Avonds brachten we Hendrik en Debby terug naar het station. Nany kwam mee naar hier. Uiteraard werd er nog heel lang gebabbeld voor het slapengaan.

Idem deze ochtend: tussen het ontbijt en de lunch deden Nany en ik niets dan babbelen (lees: vooral Nany praatte en ik luisterde).
Roger probeerde een oplossing te vinden voor de elektriciteitspanne in de badkamer waarmee we gisteren bij onze thuiskomst werden geconfronteerd. Het is immers niet echt gemakkelijk zich te wassen enzovoort in een compleet duistere badkamer, met alleen licht van een zaklamp. Hij heeft de oorzaak niet gevonden, misschien ligt het aan een schakelaar, denkt hij, maar hij heeft nog geen tijd gekregen om het te onderzoeken.

Na de middag zouden we immers een bezoek brengen aan Nany's nicht (in de betekenis van "cousin") G. die ook haar broer E. uit Hoksem had gevraagd. Weer werd er taart gegeten en enthousiast verteld over vroeger, ongeveer twee uur lang.

Deze avond aten we zuurkool en iets over 19:30 uur reden we Nany naar haar flat in het Antwerpse. Iets na 22:30 uur waren Roger en ik terug thuis: hij zal morgen pas verder zoeken naar de oorzaak van die elektriciteitspanne! Ikzelf heb pas een wasmachine aan de gang gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten