vrijdag 5 januari 2018

Nieuwjaarsbrieven

Deze avond kregen we bezoek van dochter, schoonzoon en de kleintjes. Elena en Matthias kwamen hun nieuwjaarsbrief voorlezen.

Eva tekent een slak (zo vertelde ze me en inderdaad, eerst begon ze mooie spiralen te tekenen waar je inderdaad een slakkenhuis kon in zien - geleerd van onthaalmoeder Lutti? ) maar toen ze merkte dat ik haar werk bewonderde, begon ze kriskras van alles toe te voegen aan haar tekening. Ze heeft wel al haar tekeningen van deze avond "geplooid" - ze bedoelt er een soort geschenk van gemaakt - om zondag cadeau te doen aan haar mama.


Eigen foto's
In plaats van een centje had ik gezorgd voor een presentje (ook voor Eva, uiteraard) en het werd dus volop spelen na het avondeten (bestaande uit soep met zelf getrokken bouillon, spinaziepuree,  hamburgers én een waterijsje voor de kindjes). Eva weende even toen haar ouders vertrokken maar lang duurde het verdriet niet: ze heeft nog volop getekend en gespeeld, en later, in bed, gelachen en gegiecheld met broer en zus... tot iets over 22 uur!

Nu zijn de kindjes stil. Ik ga wat opruimen en daarna lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten