donderdag 11 januari 2018

Onze uil roept

Tenzij ik het hier heb over het huishouden en onze wekelijkse uitgebreide boodschappen (en we hebben nog niet alles gevonden: onder andere geklaarde boter en soepbeenderen waren er vandaag nergens te vinden), valt er niet veel te vertellen over deze dag.

Ik heb deze avond wel nog oude dagboekfragmenten overgetypt, heb nu mezelf aangeleerd niet telkens te blijven stilstaan bij te veel emotie oproepende herinneringen, dus nee, ik stop niet meer om het uur met overtypen.

Ik heb vandaag ook weer eens geweigerd in te gaan op de zoveelste uitnodiging van een kennis om "Whatsapp" te installeren op mijn mobieltje. Nog meer berichten moeten beantwoorden, nee, bedankt! Ik wil echt wel wat meer tijd voor mezelf.

Dus nee, niets speciaals te vertellen over deze dag... tot ik deze avond een Trappist ging halen in het poorthuis... en "onze" uil hoorde roepen in de wei. Heel eigenaardig, maar dat gaf me een heel warm gevoel!

2 opmerkingen:

  1. wij krijgen echt niet meer berichten via Watsapp, integendeel. Je moet natuurlijk zien hoe je het gebruikt. ik krijg meer berichten via sms als via whatsapp.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de indruk dat jullie dan de uitzondering zijn, naar wat ik rondom mij zie gebeuren. En ik weet zeker dat sommige mensen er zouden van misbruik maken, als ik voor die gratis berichtjes zou kiezen!

      Verwijderen